Könyvvezetés

Számviteli szolgáltatások

Könyvvezetés

Vezetjük könyveit, teljes körűen intézzük a költségvetéssel szembeni bevallási és befizetési kötelezettségeit, elkészítjük a beszámolókat, felülvizsgáljuk a számviteli szabályzatokat, legyen Ön bár egyéni vállalkozó/őstermelő, társas vállalkozás, vagy nonprofit szervezet képviselője.

Adótanácsadás

Társasági adóval, általános forgalmi adóval, személyi jövedelemadóval, valamint egyéb adó és járulékokkal kapcsolatos adótanácsadással, adóminimalizálási javaslatokkal, jogorvoslatok kezelésével állunk rendelkezésre. Ügyfeleink részére a NAV képviselet, és az adótanácsadás ingyenes.

Bérszámfejtés

Egyéni vállalkozók és az 50 fő feletti vállalkozások számára is teljes körű bérszámfejtéssel, adó és járulékszámítással, főkönyvi bérfeladással, adminisztrációval várjunk. Ügyfeleink részére a bérszámfejtés a kedvezményes könyvvezetési csomagdíj része.

TB ügyintézés

Teljes körű adminisztrációt kínálunk: munkavállalói be és kijelentés a NAV felé, igazolások, járulék megállapítás, számítás, bevallás. Szakmai konzultáció, tanácsadás, adatszolgáltatás munkaügyi és TB ellenőrzés során. Ügyfeleink részére a TB ügyintézés a kedvezményes könyvvezetési csomagdíj része.

Bevallások készítése

Ha Ön még nem ügyfelünk, de bármely adónemben aktuális bevallását szeretné gyorsan elkészíteni, aktuális helyzetét szakszerűen áttekinteni, bennünket mindig megtalál. Ügyfeleink részére az adótanácsadás ingyenes.

Önrevízió és képviselet

Ha Ön még nem ügyfelünk, de önrevíziót végezne, vállaljuk kötelezettségei és adófolyószámlája szakszerű áttekintése után az önrevízió elkészítését, valamint a képviseletet adóhatósági eljárás során. Ügyfeleink részére a NAV képviselet ingyenes.