Üzletvitel

Üzletviteli tanácsadás

Pénzügyi – finanszírozási tanácsadás

Segítünk a cég üzleti tervezési folyamatában, konzultációt követően elkészítjük azt, az üzleti tervben megfogalmazott tervekhez/projektekhez finanszírozási tanácsadással állunk rendelkezésre, valamint alternatív finanszírozási stratégiákra teszünk javaslatot.

Pénzügyi – restruktúrálási tanácsadás

Konzultációt követően segítünk a cég vagyonelemei áttekintésében, azok prioritási sorrendjének felállításában, s a fizetőképesség fenntartása érdekében alternatív javaslatokat fogalmazunk meg azok átstrukturálására.

Egészség és Nyugdíjpénztári szaktanácsadás

Vállaljuk az Önkéntes Egészség- és Önsegélyező Pénztárak, valamint a Nyugdíjpénztárak számára a szaktanácsadást és MNB képviselet. Ennek keretében ellátjuk a működési rendszer átvilágítását, megvizsgáljuk, feltárjuk, javaslatot teszünk és kezeljük azokat a folyamatokat, melyek az erőforrások hatékonyabb felhasználását teszik lehetővé.

Üzleti tanácsadás

Konzultációt követően segítünk az üzleti stratégia kialakításában, üzleti tanácsokkal állunk rendelkezésedre az üzleti folyamat át/tervezése területén, s a megfogalmazott célokhoz terv/projekt javaslatokat dolgozunk ki, forráskutatást végzünk, támogatjuk a kitűzött célok megvalósítását, így igény esetén projektmenedzsment szolgáltatással állunk rendelkezésedre.

Szervezeti tanácsadás

A működés átvilágítása a szervezet, a folyamatok, a tevékenységek, a felelősségi körök, a döntési útvonalak vizsgálatát jelenti, aminek következtében azok fejlesztésére, racionalizálására teszünk javaslatot. Igény szerint ezzel párhuzamosan megvizsgáljuk a működés és a menedzsment tevékenységek informatikai támogatottságát, s új eljárások/szoftverek fejlesztésére/bevezetésére és a folyamatok támogatására teszünk javaslatot.

Cafeteria tanácsadás

Vállaljuk a teljes körű cafeteria tanácsadást, az Ön vállalkozása személyzeti politikájának megfelelő teljes körű cafeteria javaslat kidolgozását, a cafeteria rendszer bevezetését/bevezetésének támogatását, valamint a cafeteria adminisztráció bonyolítását.