Rólunk

Rólunk

Cégünk, a MoneyMaker Kft. 2008. évi megalakulása óta a kis és középvállalkozások menedzsment támogatásával foglalkozik. Így üzletviteli tanácsadással, könyvvezetéssel, forrás kutatással, projekttervezéssel, adó és számviteli szolgáltatással, adminisztrációs és informatikai szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Ahogy dolgozunk

Cégünk minden ügyfelével bizalmas kapcsolatot ápol, ami az őszinteségen, a korrekt kommunikáción, a folyamatos elérhetőségen és a bizalmon alapszik. Számviteli szolgáltatásaink keretében folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket a vállalkozás aktuális jövedelmi helyzetéről, felhívjuk a figyelmet a kötelezettségek esedékességére, és ha megbízást kapunk rá, elintézzük Ön helyett. Tanácsadási és adminisztratív szolgáltatásunk keretében a vállalkozás igényeinek megfelelő szolgáltatással és folyamatos támogatással állunk rendelkezésre.

Küldetésünk

Elkötelezettek vagyunk a kis és középvállalkozások menedzsment támogatása, a fenntartható fejlődést biztosító projektszemlélet meghonosítása mellett. Minden erőnkkel támogatjuk a fenntartható fejlődést elősegítő innovációkat, üzleti célokat, ezért teljes körű ügyintézéssel várjuk ügyfeleinket.

Kollégáink

Vargha Balázsné Ilona

adótanácsadó & ügyvezető

ilona.vargha@moneymaker.hu

Vargha László

pénzügyi tanácsadó & gazdasági vezető

laszlo.vargha@moneymaker.hu

Üzleti mottónk

“Az amatőrök remélnek, a profik dolgoznak.” (Garson Kanin)

...mindig érthetően, mindig egyszerűen, mindig elérhetően ....

segítünk

Szakmai területek

pénzintézeti könyvvezetés, tanácsadás, adminisztráció

egészség és nyugdíjpénztárak könyvvezetés, tanácsadás, adminisztráció

befektetési tanácsadás

innováció támogatás